Share

Costel Alexe a reușit să-și implanteze un pion pe lista de candidați a PNL Iași pentru fotoliul de senator în viitorul Parlament.

Este vorba Andrei Ștefan Cazacu, fost administrator al Scoietății Domeniul ARCA SRL, societate care îl are ca fondator chiar pe Costel Alexe, noul Președinte al CJ Iași. Andrei Ștefan Cazacu a lăsat-o în locul lui ca administrator pe Raluca Alexe, soția lui Costel Alexe, în timp ce Andrei Ștefan Cazacu a devenit consilier al lui Costel Alexe la Ministerul Mediului.

Citeste si   Violeta Alexandru, mărturii după ce s-a infectat cu virusul: ”NU e de glumit. Eu m-am simțit bine, dar am avut o ușoară pierdere de gust și de miros”

Candidatul pe poziția 3 la Senat la PNL Iași, Andrei Ștefan Cazacu a fost Secretar General al Filialei Județene PNL (2016), Secretar General al organizației Municipale Iași PNL (2017-2018), membru al Biroului Politic Județean PNL (2014-2020) și consultant în cadrul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor. În anul 2016, Andrei Ștefan Cazacu a fost propus pe lista de candidați pentru Camera Deputaților a PNL, pe poziția a 10-a.

Andrei Ștefan Cazacu l-a atacat virulent pe Mihai Chirica în trecut

Evidet pe atunci, Mihai Chirica nu era în cărți pentru a candida din partea PNL, așa că Rareș Bogdan și Andrei Ștefan Cazacu îl ”torpilau” mereu pe Chirica pe Facebook și în mediul on-line. Andrei Ștefan Cazacu îl acuza pe Mihai Chirica de faptul că nu asigura iluminarea zonei Copou care semăna cu un spațiu public din Siria sau Venezuela.

Citeste si   Igor Dodon îi dă în judecată pe Klaus Iohannis și Ludovic Orban pentru că a pierdut alegerile din Republica Moldova

Acum Andrei Ștefan Cazacu nu va face decât să execute în Parlament cererile lui Costel Alexe. Dacă PNL Iași va avea un scor cel puțin egal cu acela de la alegerile parlamentare, va avea cel puțin trei senatori și șase deputați, deci Andrei Ștefan Cazacu ar putea prinde locul eligibil chiar la redistribuire.

Citeste si   UPDATE Igor Dodon nu îi poate da în judecată pe Klaus Iohannis și Ludovic Orban. Ce reproșa liderul de la Chișinău

Așa se face că Alexe a reușit să-și planteze consilierul personal pe Andrei Ștefan Cazacu,  într-o poziție cheie, cu șanse reale de fi senator de Iași.

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ