Share

 Antibiotice a luat măsuri de modificare a procedurilor de lucru încurajând utilizarea mediului virtual

In acest sens compania a implementat o serie de măsuri pentru protejarea salariaților și continuarea operațiunilor pe platformă.

Pentru asigurarea menținerii distanțării fizice dintre angajați, măsurile asumate vizează decalarea programului de lucru al salariaților care se deplasează la locul de muncă cu autocare puse la dispoziție, în regim gratuit, de companie.

Citeste si   7.753 cazuri noi de PERSOANE infectate cu SARS-CoV-2 pe teritoriul ROMÂNIEI

Capacitatea de ocupare a fiecărui autocar este de 50%, iar călătorii trebuie să respecte regulile de distanțare

După fiecare cursă, autocarele sunt supuse unui proces de dezinfecție.

Au fost suplimentate căile de intrare personal și s-au creat culoare distincte (separate prin popice) cu semnalizarea pe asfalt a distanței de 2 m. ce trebuie respectată în coloană.

Citeste si   LIIS online sau despre DĂRUIRE, IMPLICARE, DEZVOLTARE în Săptămâna Educației Globale

La locurile de muncă este păstrată distanța corespunzătoare dintre angajați, iar acolo unde acest lucru este dificil de realizat, s-au montat panouri despărțitoare de plexiglas (birouri, laboratoare, zone de producție, săli de mese).

Pauza de masă se acordă eșalonat la fiecare loc de munca, în sistem catering, de la Bistroul companiei.

Citeste si   GALA Dezvoltării Durabile are loc MÂINE

S-au luat măsuri de modificare a procedurilor de lucru încurajând utilizarea mediului virtual (video-conferințe, email, telefon).


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ