Share

Motivul pentru care un produs din meniu-ul McDonald’s ar trebui evitat, a fost dezvăluit de angajaţi celui mai mare lanţ de restaurante de tipul fast-food din lume.

Dicuţiile avute de angajaţii unor restaurante cu  Reddit, s-au dovedit în unele cazuri revelatoare. Mai mulţi oameni care lucrează la McDonald’s au fost de acord cu faptul că burgerul de peşte, Filet-O-Fish, este o alegere foarte proastă, potrivit Independent.

„Dacă vreţi să comandaţi Filet-O-Fish de la McDonald’s, spuneţi că vreţi un filet de peşte gătit la comandă”, a explicat un angajat, adăugând că durează cu aproximativ cinci minute mai mult, dar „merită, în comparaţie cu produsul care stă în cabina încălzită timp de câteva ore bune”.

Un fost angajat al lanţului de fast-food a fost de acord: „Pot să vă promit că fileul de peşte nu este proaspăt, oricât de mult ne place să ne imaginăm noi asta”, scrie libertatea.ro

Angajaţii McDonald’s au subliniat cel mai evident motiv pentru care peştele nu ar putea fi cel mai proaspăt: „Dacă îmi veţi servi o bucată de peşte care are acelaşi gust dacă o comand în Denver sau în sudul Franţei, nu am niciun motiv să cred că peştele este proaspăt”.

În România, Filet-O-Fish conţine cod – 1 felie de carne de peşte cu pesmet, prăjită în ulei vegetal (un amestec de ulei de rapiţă şi floarea soarelui), sos Tartar, brânză Cheddar, chiflă.

Citeste si   Rezultate dezastruoase pentru Camelia GAVRILĂ și Maricel POPA! Se cere DEMISIA celor doi

Jurnaliștii de la Independent au contactat lanţul de fast-food şi aşteaptă un răspuns pe acest subiect.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ