Share

Conducerea Spitalului de Copii „Sf. Maria“ din Iaşi vrea sa redeschida anul viitor cantina-restaurant a spitalului pentru angajatii spitalului.

In urma solicitarilor angajatilor spitalului, Comitetul Director a luat decizia redeschiderii cantinei restaurant dupa cum precizeaza Radu Terinte, managerul spitalului: „Sunt angajaţi care vor să mănânce aici, având în vedere că sunt nevoiţi să stea peste program, însă chiar şi într-o zi normală de lucru, tot trebuie să îşi cumpere de mâncare de undeva. Este important să poată mânca o masă caldă la un preţ mic, mai ales că avem bucătăria noastră“

Cantina-restaurant a spitalului ”Sfanta Maria” din Iasi asigurată momentan masa pentru copiii internaţi, aparţinători şi pentru medicii de gardă.

Citeste si   Costel ALEXE către PRIMARUL PEDOFIL: „Te IUBESC ca pe tatăl meu!”

Accesul la cantina restaurant a spitalului se va face in baza unor tichete de 10-12 lei, care se vor achizitiona in fiecare dimineata la ora 9:00. Pentru o buna gestionare, tichetele vor fi centralizate si transmise catre bucataria spitalului pentru a se putea pregati portiile. S-a propus initial externalizarea serviciului prin colaborarea cu o firma de catering insa conducerea unităţii precizeaza că această variantă nu a fost posibilă, de aceea s-a mers pe varinta de ”bucatarie proprie”

Citeste si   Costel ALEXE către PRIMARUL PEDOFIL: „Te IUBESC ca pe tatăl meu!”

„Aveam două soluţii, fie să externalizăm serviciul, fie să rezolvăm noi această problemă, prin bucătăria proprie. Codul fiscal a venit cu anumite modificări care au impus că dacă se găteşte şi se plăteşte masa, trebuie să fie o societate comercială care să aibă ca obiect de activitate alimentaţia publică. Astfel, soluţia legală era aceasta, cu tichete valorice. Acum sunt două săli de mese, una mare unde mănâncă medicii de gardă şi una mică unde coboară însoţitorii“, a mai spus managerul spitalului Radu Terinte.

Citeste si   Costel ALEXE către PRIMARUL PEDOFIL: „Te IUBESC ca pe tatăl meu!”

Cantina-restaurant a mai fost dată în folosinţă în 2012, când la conducerea spitalului se afla prof. dr. Marin Burlea.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ