Share

Unul dintre cele trei premii acordate de EY, în cadrul competiţiei Entrepreneur Of The Year – România 2016, a ajuns la Iaşi. Angela Achiţei, preşedinta Fundaţiei Alături de voi, a fost desemnată Antreprenorul Social al Anului, la Gala desfăşurată la Bucureşti. Distincţia a fost acordată pentru activitatea Întreprinderii Sociale UtilDeco, dezvoltată și susținută de fundaţia ieşeană în ultimii opt ani.

”În seara aceasta, am luat premiul cel mare ”Social Entrepreneur of the Year 2016”, în cadrul singurei competiții antreprenoriale la nivel global, care are loc și în România. Ne bucuram ca premiul cel mare vine la Iași, fiind astfel recunoscută activitatea de peste 8 ani a Întreprinderii Sociale UtilDeco dezvoltată și susținută de Adv Romania.

Programul The Entrepreneur of the Year a început în 1986, în SUA, și s-a extins în peste 60 de țări și în peste 150 de orașe, din dorința de a încuraja antreprenoriatul, adică inovația și creativitatea, peste tot în lume.

Mulțumim organizatorilor și juriului pentru acest premiu și felicit toate cele 60 de companii înscrise în competiție și în special câștigătorii celor trei secțiuni: EY Entrepreneur of the Year, Emerging Entrepreneur of the Year și Social Entrepreneur of the Year.
Acest premiu merge către toți colegii mei din ADV&UtilDeco&FONSS&RISE, care zi de zi, prin ceea ce fac, definesc practic viitorul!

Citeste si   Focar de coronavirus la creșa "Harap Alb", din Capitală. DECIZIA autorităților după valul de infectări

Nu în ultimul rând, vreau să o felicit și pe Raluca Ouriaghli de la Ateliere fără Frontiere care au luat în această seara premiul 2 la aceiași secțiune și ne bucurăm mult că 2 Întreprinderi Sociale din RISE au luat premii, și astfel s-au alăturat Fundației Motivation care a luat premiul cel mare în 2015, fiind tot membră RISE.” a scris pe facebook  Angela Achitei


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ