Share

Ultima speranță a lui Marian Iancu și a lui Ovidiu Tender s-a năruit la Înalta Curte de Casație și Justiție. Judecătorii au respins recursul în casație declarat de cei doi afaceriști și de ceilalți condamnați în Dosarul Carom. Ovidiu Tender a fost condamnat, în iunie 2015, la 12 ani şi şapte luni de închisoare, iar Marian Iancu a primit o pedeapsă de 14 ani de închisoare, în dosarul Carom, în care sunt acuzaţi de înşelăciune şi spălare de bani, decizia luată de Curtea de Apel Bucureşti (CAB).

Respinge, ca nefondate, recursurile în casaţie declarate de inculpaţii Găureanu Toader, Badea Marin, Iancu Alexandru Marian, Tender Ovidiu Lucian şi de partea responsabilă civilmente SC Tender SA împotriva deciziei penale nr.862/A din data de 08 iunie 2015, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a II-a Penală în dosarul nr.28726./3/2006. Obligă recurenţii – inculpaţi Găureanu Toader, Badea Marin, Iancu Alexandru Marian şi Tender Ovidiu Lucian la plata sumei de câte 400 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.

Ultima speranță a lui Marian Iancu și a lui Ovidiu Tender s-a năruit la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Obligă recurenta – parte responsabilă civilmente SC Tender SA la plata sumei de 400 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Onorariile parţiale cuvenite apărătorilor desemnaţi din oficiu pentru recurenţii – inculpaţi Găureanu Toader, Badea Marin, Iancu Alexandru Marian şi Tender Ovidiu Lucian, în sumă de câte 130 lei, rămân în sarcina statului.

Onorariile cuvenite apărătorilor desemnaţi din oficiu pentru intimaţii – inculpaţi Basaran Kadri Mazhar şi Sălăjan Bogdan, în sumă de câte 520 lei, rămân în sarcina statului. Onorariul parţial cuvenit apărătorului desemnat din oficiu pentru intimata – inculpată Dumitrescu Cecilia, în sumă de 130 lei, rămâne în sarcina statului. Definitivă.

Sursa: stiripesurse.ro


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ