Cazul șocant al unui copil din județul Iași, violat de vecinul care s-a îmbătat cu spirt medicinal, a fost finalizat în primă instanță de judecători

Petrică Cantemir, bărbatul care a comis odioasa faptă, a primit șapte ani de închisoare, însă decizia nu este definitivă.

Agresiunea sexuală a avut loc în comuna ieșeană Bivolari, în 13 februarie 2018, când victima s-a întors de la școală. Cantemir a abordat copilul din drum, oferin­du-i bani pentru a merge la magazin, de unde să cumpere spirt medicinal. Băiatul s-a întors cu alcoolul în casa vecinului său.

Citeste si   FOTO l VIDEO l Străzile IAȘULUI sunt PUSTII! Ieșenii au înțeles GRAVITATEA situației

Cantemir a băut spirtul, după care s-a întins pe pat şi şi-a scos organul genital, solicitându-i copilului să îi facă sex oral.

„În momentul în care persoana vătămată minoră a refuzat, Cantemir Petrică l-a luat de cap, l-a tras în zona genitală şi i-a introdus forţat penisul în gură, ameninţând-o că o va lovi dacă îl muşcă“, arată procurorii în rechizitoriu.

Citeste si   A fost înregistrat al 43-lea DECES din cauza COVID -19 în România!

Ulterior, copilul a fost trimis acasă de mama agresorului. Ajuns la domiciliu, micuțul a început să plângă şi a relatat familiei ce a păţit. 

Agresorul a ajuns în scurt timp la Poliţie, ieșeanul fiind arestat. Cantemir a recunoscut scenele cu caracter sexual, însă a spus că „nu mai ştie exact ce s-a întâmplat”.

LĂSAȚI UN MESAJ