Share

Pe parcursul zilei de astăzi (13.10. -n.r.), județele din Moldova se vor afla sub atenționare cod galben de instabilitate atmosferică.

Astăzi (13.10. -n.r.) între orele 09:00 – 21:00, ploile vor avea și caracter torențial, vor fi însoțite de descărcări electrice și izolat de grindină. Cantitățile de apă vor depăși 20-30 l/mp și pe arii restrânse 40-60 l/mp.

Citeste si   MISIUNI și SANCȚIUNI de ordine PUBLICĂ în județul IAȘI

Temporar vor fi intensificări în zonele joase de relief din Moldova, cu viteze în general între 55-65 km/h, local peste 70-80 km/h.

În cursul nopții de marți spre miercuri și pe parcursul zilei de miercuri (14.10. -n.r.), vor mai fi intensificări ale vântului la munte, precum și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, pe crestele nordice ale Carpaților Orientali.

Citeste si   Acuzații GRAVE ale Primarului CHIRICA. Cine sunt PERSONAJELE vizate?

Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ