Share

În prima parte a intervalului de prognoză, temperaturile se vor situa în general peste cele normale pentru această perioadă din an, iar în zilele de 21, 22 și 23 septembrie vremea va deveni răcoroasă.

Astfel valorile medii diurne vor scădea de la 24-26 de grade în 19 septembrie la 15-17 grade în zilele de 21, 22 și 23 ale lunii curente.

Minimele nocturne nu vor avea variații la fel de importante, menținându-se apropiate de mediile climatologice, cu valori de 8-14 grade.

Din data de 25 septembrie, este estimată o creștere a temperaturilor ce se vor putea situa în mare parte din timp peste normele sfârșitului de septembrie, cu 21-23 de grade ziua și 6-10 grade noaptea, în medie regională.

În intervalul 19 – 22 septembrie ploile se vor semnala pe arii relativ extinse și local vor fi mai importante cantitativ, urmând ca probabilitatea de ploaie să fie din nou în creștere spre sfârșitul lunii.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ