Share

Antibiotice SA este astăzi cel mai important producător român de medicamente generice și un brand etalon în industria românească

Antibiotice SA este astăzi cel mai important producător român de medicamente generice și un brand etalon în industria românească, recunoscut la nivel internaţional, ce continuă misiunea de a fabrica produse de calitate, sigure și eficiente, pentru a oferi oamenilor speranța unei vieți sănătoase. Antibiotice SA a luat fiinţă în anul 1955 și are cea mai complexă structură de fabricație din România, cu opt fluxuri de producție distincte, din care unul unic în țară, destinat fabricării de substanțe active prin biosinteză.

Citeste si   CUM funcționează finanțările neoficiale ale partidelor? Speța viitorului deputat Marius MINEA rămas dator cu 230 000 euro la anturajul PNL IAȘI!

„RESPONSABILI PENTRU O VIAȚĂ MAI BUNĂ” este conceptul sub care Antibiotice a lansat cel de-al doilea raport non-financiar, aferent perioadei 1 ianuarie – 31 decembrie 2018

Documentul reprezintă un demers de transparență ce include date relevante care contribuie la înțelegerea performanțelor non-financiare în domeniile economic, social și de mediu ale companiei.

„Viitorul aparține celor care construiesc în mod responsabil! Această convingere ne ghidează toate activitățile și suntem convinși că Antibiotice va rămâne un partener de încredere pentru toţi stakeholderii săi, care contribuie la crearea unei lumi mai bune, guvernată de responsabilitate, transparență, etică și integritate”, a declarat Ioan Nani, Director General Antibiotice.

Citeste si   Cât de eficiente sunt vaccinurile anti-Covid. „S-ar putea să nu prevină infecția”, spun specialiștii

Raportul detaliază cele mai importante acțiuni și măsuri pe care Antibiotice Iași le-a adoptat și implementat în decursul anului 2018 și reflectă importanța acordată satisfacției stakeholderilor,, sănătății și securității angajaților, grijii față de comunitate și preocupării pentru mediul înconjurător.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ