Share

Astăzi (18.09. -n.r.) studenții Facultății de Farmacie a UMF “Gr. T. Popa” Iasi și-au aruncat în aer tocile, luându-și astfel rămas bun de la colegi și profesori, într-o ceremonie emotionanță, în care bucuria și speranța s-au împletit cu nostalgia anilor de studenție.

Emoțiile celor prezenți, absolvenți, părinți sau cadre universitare, au fost ascunse cu greu chiar și de măștile sanitare, personalizate cu simbolul acestei instituții de prestigiu a învățământului medical romănesc.

Invitată specială a acestui eveniment, compania Antibiotice a fost reprezentată de dl. director general Ioan Nani, care a susținut un discurs motivațional vorbind tinerilor farmaciști despre împlinirea ce o poate aduce cariera aleasă, de vacanțe binemeritate și de regăsirea sensului fericirii.

“Cum sa nu aveti nevoie de toate acestea când în cei 5 ani de facultate ați parcurs materii elaborate precum “Microanaliza ionilor”, “Enzimopatii”, “Materiale avansate nanotehnologii” sau “Micologie farmaceutica?” a spus in deschidere dl. Ioan NANI.

Domnia sa a prezentat munca colegilor din compania Antibiotice care, prin sinergia și creativitatea lor, transformă o idee despre un produs farmaceutic nou, în medicamente generice care sunt fabricate, testate și apoi marketate, pentru a ajunge la pacienții din România și peste 70 de țări ale lumii.

“În 2005 când am redefinit cu succes, misiunea și valorile companiei Antibiotice a+ Știință și suflet. În discursul meu motivațional am spus că “această companie va avea viață atât timp cât va trezi uimirea în ochii tinerei generații”.

Amintindu-și de o întrebare venită din partea unui student în cadrul întâlnirilor cu studenții de la FEEA, dl. director și-a amintit de răspunsul dat acestui tânăr, la fel de valabil peste ani:

“Dragul meu, pentru a ajunge să conduci o organizalie cu zeci de oameni, este necesară o activitate intensă! Dar vezi tu, pe lângă muncă mai este nevoie și de un dram de noroc, să creziî în destin și în special e necesar să iubești oamenii. Trebuie să te naști cu anumite aptitudini si calitați, iar pe altele să le dobândești pe parcurs”.

Ne întâlnim în anii copilăriei cu crâmpeie din existența noastră de peste ani, iar cei mai împliniți dintre noi se întâlnesc chiar cu imagini din altă dimensiune.

“Cred cu tărie în destin, în viață, în fericire și cred că oamenii se nasc pentru a fi de folos unii altora”, a incheiat dl. Ioan Nani cuvântul adresat celor care astăzi au pășit oficial în dimensiunea generoasei profesii de farmacist.

Amintindu-și, la rândul lor, de ziua în care au absolvit facultatea, colegii noștri Mădalin Tiron, Oliver Ababei, Tamara Vartolomei și Catrinel Ramadan au transmis, în numele celor 70 de farmaciști din Antibiotice, gândurile lor despre ce înseamnă să fii farmacist în cadrul unei companii românești producătoare de medicamente.

Citeste si   CEL MAI APRECIAT MANAGER medical al momentului ar putea CANDIDA din partea PSD la PARLAMENTARE

Dorim mult succes tinerilor care astăzi au început această nobilă misiune și îi asigurăm că vor găsi oricând în compania Antibiotice locul unde cariere se pot desăvârși, vise se vor împlini și cunoștințele academice vor fi întrecute doar de pasiunea cu care vor fi puse în practiă, pentru folosul pacienților din întreaga lume.

Citeste si   În SPITALELE din municipiul IAȘI nu mai avem locuri la TERAPIE INTENSIVA! Carmen DOROBĂȚ: ”Suntem în CURS pentru a finaliza PROCEDURILE de completare numerică a PERSONALULUI medical”

Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ