Share

Doina Cepalis este ieseanca din spatele succesului Te-Rox Prod, unul dintre liderii mondiali pe piața accesoriilor de scaune auto pentru copii, cu exporturi în peste 60 de țări. Cepalis a înființat în 2007 compania care a ajuns între timp la mai mult de 1.500 de angajați.

Printre partenerii companiei se numără jucători importanți precum Disney, Ferrari, Chicco, Prenatal, Fischer Pricesau Tex. De asemenea, grupul livrează pentru principalele lanţuri de magazine din Europa, precum Carrefour, Kaufland, Lidl, Hartford sau Argos și colaborează cu importante companii din Statele Unite și China.

Citeste si   VIDEO Plan roșu activat după un accident grav - Cel puțin un mort

„Cred că un lider există în primul rând prin valorile lui şi prin ce poate construi în echipă, poate o femeie este mai sensibilă şi exagerat de responsabilă. Pe plan extern, în relaţiile cu clienţii, m-a ajutat că sunt femeie, am avut un capital de încredere în plus. Veneam dintr-o ţară cu grad mare de risc şi am obţinut totuşi credite de milioane de euro“, descrie Doina Cepalis, director general al grupului de firme Te-Rox.

Citeste si   Noi focare de coronavirus în Iași - peste ZECE persoane confirmate cu COVID-19

La doar 29 de ani, dupa revolutie a participat la înfiinţarea a patru societăţi pe acţiuni, iar apoi un prag important pentru Doina Cepalis a fost în 2000, când a cumpărat o fabrică de in din Paşcani cu 600 de angajaţi şi o tehnologie din anii ’50. Şase ani mai târziu, odată cu intrarea chinezilor pe piaţa europeană a textilelor, fabrica a dat faliment, iar ea s-a văzut nevoită să se „redefinească“.

Citeste si   PNL, anunț de ultimă oră: Va fi adoptată o decizie prin care să nu existe niciun fel de alianţe cu partidul trecutului - PSD

A construit compania Te-Rox Prod cu un capital de plecare de 10.000 de euro, care a început să funcţioneze în aprilie 2007. Nişa pe care a găsit-o producţia de scaune auto pentru copii a condus-o la creşteri constante ale afacerii, care a ajuns astăzi la un grup cu cinci fabrici şi peste 1.100 de salariaţi, ale căror produse ajung la clienţi din circa 50 de ţări.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ