Share

In ședința Consiliului Local de vineri, 29 septembrie, va fi analizat și votat și un proiect de Hotărâre de Consiliu Local referitor la programul și bugetul Sărbătorilor Iașului.

O primă noutate constă în neincluderea sub egida Sărbătorilor Iaşului a tuturor evenimentelor din octombrie a căror organizare este susținută financiar și logistic de Primărie. De asemenea, Târgul de pe strada Palat va fi mutat pe Pietonalul Ștefan cel Mare. Vor rămâne Sărbătoarea Vinului la Hala Centrală și Târgul de blănuri pe str. Costache Negri.

Parcul de Distracții, organizat în trecut pe strada Sarmisegetuza sau în incinta Ștrandului Municipal din strada Ciocoarei nu va mai avea loc.

Citeste si   VIDEO l Oamenii din Podu ILOAIEI sunt exasperați de starea DRUMURILOR județene administrate de CJ IAȘI

Astfel, bugetul Sărbătorilor Iașului este mult mai mic decât în anii precedenți: 1.285.000 lei.

„Vom păstra toate evenimentele care ţin de desfăşurarea tradiţională a acestui eveniment, punctând momentul religios, dar şi pe cel laic. Nu vom amesteca evenimentele laice cu cele religioase”, a declarat primarul Mihai Chirica astăzi, într-o conferință de presă.

Concertul tradiţional de Sărbătorile Iaşului va avea loc pe 15 octombrie, la Piaţa Palatului Culturii, fiind urmat de un foc de artificii. Pe scenă se aşteaptă a urca, printre alții, Carla’s Dream, What’s Up, plus câteva formaţii ieşene.

Citeste si   VIDEO l Oamenii din Podu ILOAIEI sunt exasperați de starea DRUMURILOR județene administrate de CJ IAȘI

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ