Share

Marţi, în regiunile sudice şi estice, vremea va fi în general închisă şi pe arii restrânse ceaţă, posibil asociată cu burniţă sau ploi slabe.

În restul ţării, cerul va fi variabil, iar dimineaţa îndeosebi în zonele joase din Transilvania, va fi ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în sudul Banatului, unde viteza la rafală va atinge şi depăşi 55…65 km/h, dar temporar şi în zonele de munte. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 10 şi 17 grade, cu cele mai ridicate valori în Dealurile de Vest.

Miercuri, vremea va fi închisă, exceptând nord-vestul și parțial centrul țării, unde în timpul zilei cerul va fi variabil spre parțial noros.

Îndeosebi spre seară va ploua în Oltenia, local în Muntenia, Banat si Crișana, iar în celelalte regiuni doar izolat se vor semnala ploi slabe sau burniță. La munte, în general la peste 1500 m, precipitațiile vor fi mixte. În dealurile subcarpatice din sud-vestul teritoriului, precum și în Carpații Meridionali și în Munții Banatului, pe arii restrânse vor fi posibile cantități de apă de peste 15 l/mp.

Vântul va avea intensificări în regiunile sud-vestice, precum și în zonele de munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 grade la Miercurea Ciuc si Suceava și 15 grade la Satu Mare si Baia mare. În special la dimineata, în zonele joase din centru, sud și est, local va fi ceață.

Joi, vremea se va menține predominant închisă. Local și temporar, va ploua slab, în majoritatea regiunilor, iar la munte, la altitudini mari, trecător vor fi precipitații mixte.

Vântul va avea unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7-8 grade in depresiuni si in nordul Moldovei și 14 grade in Dobrogea si Lunca Dunarii, izolat poate si 15 grade. Dimineața, în zonele joase, pe arii restrânse se va semnala ceață.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ