Marcel Ciolacu a fost supus mai multor investigații neurologice și cardiovasculare la Spitalul militar , la scurt timp după ce a leșinat în timpul conferinței de duminică, de la ora 12.00, de la sediul PSD din șos. Kiseleff.

Medicii au declarat că Marcel Ciolacu a leșinat din cauza lipsei de calciu, potrivit Realitatea PLUS.

De asemenea, acesta a fost testat și pentru prezenta noului coronavirus, iar rezultatul COVID a fost negativ.

Citeste si   Bogdan COJOCARU, copilul de suflet al lui Maricel POPA are păreri! PSD se duce în DERIZORIU

Starea liderului PSD este una stabilă, mai spun medicii.

O altă recomandare din partea medicilor pentru politician este aceea că va trebui să aibă grijă să fie supravegheat de specialiști chiar dacă va fi externat în scurt timp din Spitalul Militar.

În plus, Marcel Ciolacu va trebui să țină un regim și să evite strecul și oboseala, au mai transmis medicii de la Spitalul militar din Capitală, potrivit Realitatea PLUS.

Citeste si   Bogdan COJOCARU, copilul de suflet al lui Maricel POPA are păreri! PSD se duce în DERIZORIU

Marcel Ciolacu, în vârstă de 52 de ani, s-a dezechilibrat și i s-a făcut rău, duminică, 10 mai, în timpul unei conferințe de presă, după ce i s-a făcut rău. Deși la fața locului a fost chemată imediat ambulanța, Ciolacu a plecat cu o mașină privată la Spitalul Militar, pentru investigații.

PSD a transmis într-un comunicat de presă că președintelui partidului a suferit o criză de lipotimie din cauza căldurii, oboselii și lipsei de oxigen din sala de conferințe.

Citeste si   Nelu Tătaru: „ Evoluția este îmbucurătoare, de la faza de platou s-a trecut în panta descendentă”
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ