Aplicația 24pay a fost primită cu succes de către călătorii folosesc mijloacele de transport în comun din Iași

 

Aproximativ 2.200 de titluri de călătorie au fost cumpărate de către călători în peste o săptămână de la montarea plăcuțelor cu coduri #QR în mijloacele de transport public. Valoarea încasărilor, prin intermediul acestei platforme, este de peste 4.400 de lei.

Reamintim faptul că prin aplicația 24pay, poți achiziționa titluri de călătorie pentru zona 1 (2 lei, valabil 120 de minute pe toate traseele – 2,5 lei, începând din 01.09.2018), două zone (3,5 lei, valabil 120 de minute pe toate traseele) ori abonament pentru o zi (10 lei). Pot fi realizate mai multe tranzacții (pentru mai multe bilete) din același cont de utilizator.

Înainte de a folosi aplicația, trebuie să te asiguri că acumulatorul telefonului tău este încărcat, iar dispozitivul are conexiune la internet. În plus, este necesară înrolarea cardului bancar în program.

Nu mai ai grija tonetelor și a automatelor de bilete! Deschide aplicația, autentifică-te cu parolă sau amprentă digitală, urcă în autobuz ori tramvai, scanează codul #QR sau folosește tehnologia NFC (prin apropierea ori atingerea telefonului de plăcuța pe care este afișat codul QR), selectează titlul de călătorie dorit și confirmă plata. Imediat, primești biletul tău în format electronic, sub forma unui cod QR, și informații despre valabilitatea acestuia. Apoi, poți verifica existența biletului în secțiunea ”Portofel”.

Codul recepționat este dovada pe care o prezinți controlorului, atunci când solicită verificarea titlurilor de călătorie în mijlocul de transport. Acesta scanează codul de pe telefonul tău și validează sau invalidează biletul, în funcție de valabilitatea acestuia.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ