Share

Aproximativ 800.000 de persoane sunt afectate de inundaţiile de la începutul săptămânii şi care au cuprins deja zece provincii din sudul Thailandei, cu condiţii critice deja în districtele Songkhla, provincia cu cel mai mare număr de sinistraţi, relatează EFE.

Numărul persoanelor care au murit în aceste inundaţii sunt şase: două la Songkhla, două la Pattani, una Yala şi alta la Trang, cea din urmă o asistentă medicală în vârstă de 39 de ani, mamă a doi copii care a murit vineri după ce a fost târâtă de o viitură.

Citeste si   Tenis: Simona Halep, calificată în semifinalele turneului WTA de la Roma, după abandonul Iuliei Putinţeva

Surse ale Departamentului de Prevenire şi Gestionare a Dezastrelor au informat că districtele unde condiţii sunt cele mai critice sunt Krasae Sin, Ranot, Sathing Phra şi Singha Nakhon, situate de-a lungul lacului Songkhla.

Autorităţile depun eforturi pentru a reduce nivelul apei lacului, eliberând apele în golful Thailandei şi avertizând că dacă prognoza nu se ameliorează inundaţiile în zonă ar putea dura o lună.

Citeste si   Avioane de luptă chineze intră în spaţiul aerian al Taiwanului, în timpul vizitei unui oficial american


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ