Share

Azi are loc un eveniment care poate anunța o variantă așteptată de “generația haștag” – iar mâine va fi făcut public

Informația de mai jos poate confirma atât zvonurile, cât și analizele care spun că se pregătește o mutare nouă pe scena politică. În fața PSD, opoziția liberală se dovedește incapabilă să vină cu o variantă câștigătoare, mai mult — nici nu se întrevede apariția unui lider care să obțină sufragiile noii generații de votanți.

Nici formulele precum USR, nici Dacian Cioloș nu au făcut față pretențiilor unei străzi dinamice și haotice, specifică tineretului.

Citeste si   Acuzații GRAVE ale Primarului CHIRICA. Cine sunt PERSONAJELE vizate?

Peste aproximativ 24 de ore, adică mâine, la ora 11.00, demarează un nou proiect de influențare în massă 

Desigur, Laura Kovesi nu va dezbate chestiuni legate de anchete în curs, de cazuri de corupție mediatizate dar nesoluționate încă, în fine, va vorbi în afara cadrului profesional. Cu alte cuvinte, Laura Kovesi participă la un exercițiu de imagine publică, cu finanțare — cu alte cuvinte un interviu de lansare a unei alternative.

Citeste si   Nicușor Dan: „Noi, Bucureștiul, suntem pe marginea prăpastiei din punct de vedere sanitar” Va fi Târg de Crăciun în decembrie?

În momentul acesta există doar doi oameni care pot coaliza zbaterile politice ale generației  pentru că au imaginea, susținerea multiplă dar și forța interioară necesare — Laura Kovesi și Klaus Iohannis.

l


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ