Share

Arcadia lansează un nou serviciu, gândit special pentru cei care au nevoie să intre în contact cu medicul, dar nu pot ieși din casă sau au un program aglomerat

Pentru momentele în care ai nevoie să vorbești cu medicul tău și nu poți ieși din casă sau programul tău nu îți permite să vii în cabinetul medical, îți punem la dispoziție un nou serviciu, gândit special pentru tine.

Citeste si   (P) Bogdan COJOCARU: ”Minciunile PNL au atins apogeul: TURCAN şi BOLOȘ au fost trimişi la IAȘI să ne amăgească pe subiectul cu AUTOSTRADA”

Telemedicina îți permite să discuți cu medicul tău. Oriunde te afli, ai acces la soluții de specialitate, la standardul Arcadia. Telemedicina este drumul scurt pe care tu trebuie să-l parcurgi acum pentru a beneficia de răspunsuri la toate întrebările tale.

Câștigă timp, dar nu renunța la consultația medicală de care ai nevoie. Intră în legătură directă cu medicul, comunică rapid și aplicat și obține răspunsuri certificate.

Citeste si   PREMII la CONCURSUL național de TIC pentru ELEVII Liceului Special MOLDOVA TÂRGU FRUMOS

Cum puteți accesa serviciul de telemedicină?

Urmați pașii de mai jos:

  1. programați-vă – sunați la 0232 920, Call Center Arcadia. Consilierii Arcadia vă vor oferi detalii despre specialitățile și medicii disponibili, precum și despre tarife.
  2. Transmiteți documentele medicale – consilierul Arcadia din Call Center vă va oferi toate detaliile despre cum puteți transfera dosarul medical (rezultatul analizelor sau investigațiilor medicale, scheme de tratament etc).
  3. Intrați în legătură telefonică cu medicul – în ziua și la ora programată vă veți întâlni telefonic cu medicul ales.
Citeste si   WEBINAR despre impactul COVID – 19 ASUPRA agribusiness – ului ROMÂNESC

Discutați problema de sănătate cu medicul Arcadia. Veți primi recomandarea medicului la finalul discuției.

  1. Verificați e-mailul. Primiți recomandarea medicului pe e-mail, pentru a fi sigur că știți ce trebuie să faceți în continuare.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ