Share

Un bărbat din Sibiu a fost arestat, după ce a obţinut 30.000 de euro din trafic de influenţă 

Un bărbat din Sibiu, în vârstă de 56 de ani, a fost arestat preventiv, fiind cercetat pentru trafic de influenţă, după ce a luat ilegal  mai multor persoane suma de 30.000 de euro, promiţând să faciliteze atribuirea de locuinţe sociale, dobândirea de fonduri publice, încheierea de contracte cu administraţia publică locală.

Citeste si   Ministrul Educației și Ministrul Mediului au fost în vizită de lucru la Inspectoratul Școlar Județean Iași și în unități de învățământ din județ

De asemenea, sibianul este bănuit că, în perioada ianuarie 2018 – aprilie 2019, ar fi solicitat şi ar fi primit diverse sume de bani, între 1.000 şi 15.000 de euro, de la persoane interesate de atribuirea unei locuinţe sociale, dobândirea de fonduri publice sau încheierea de contracte de prestări servicii cu administraţia publică locală.

Citeste si   Marcel Pavel, după ce s-a vindecat de coronavirus: ”Am fost la un pas de MOARTE. Nu am o stare emoțională extraordinară acum”

Persoanei căreia i s-a solicitat suma de 15.000 de euro, sibianul ar fi trebuit să-i faciliteze obţinerea unui spaţiu comercial în zona centrală a municipiului Sibiu. Bărbatul miza pe câştigarea încrederii celor cărora le pretindea bani fără a finaliza demersul promis. Totalul sumelor de bani care ar fi fost obţinute ilicit se ridică la 30.000 de euro.

Citeste si   Marea Britanie va interzice folosirea antenelor 5G Huawei de la sfârșitul anului

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ