Share

Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, în linia întâi la capitolul donații în această perioadă de pandemie

Platforma „Alături la greu” care aparține Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților a strâns în doar două luni 100.000 de euro, buget care va ajunge la Spitalul Județean Suceava și din care se va achiziționa aparatura medicală necesară medicilor în lupta cu COVID-19.

Citeste si   Coronavirus/GCS: 2.376 de persoane sunt în carantină; alte 95.549 sunt în izolare la domiciliu

Până în prezent, Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților a cumpărat materiale de protecție și aparatură medicală absolut necesare pentru spitalele din Suceava, Rădăuți și Câmpulung Moldovenesc. Cele din urmă au primit prin donație următoarele: un ventilator, cinci aparate de monitorizare a funcțiilor Drager VISTA120S, concentratoare de oxigen și un ecograf Doppler Color portabil de ultimă generație.

Citeste si   Domeniul HORECA este lovit cel mai DUR de criza provocată de COVID -19! Numărul TURIȘTILOR a SCĂZUT cu peste 60%

Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților a mai donat un sistem performant de testare și 2.000 de kituri necesare testării

Nu este vorba de acțiune umanitară singulară, întrucât încă de începutul pandemiei, Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților a mai donat un sistem performant de testare și 2.000 de kituri necesare testării în valoare totală de 100.000 de euro, pentru ca procesul în sine, cel de depistare al infectării cu noul coronavirus la Spitalul Județean Suceava să funcționeze în parametri normali.

Citeste si   GCS: Încă opt persoane infectate cu noul coronavirus au murit; numărul total al deceselor - 1.296

În curând, se va dona aparatură medicală și pentru spitalele din Rădăuți și Fălticeni.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ