Share

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a întâmpinat o delegație de militari americani care a venit cu o donație de echipamente de protecție pentru personalul medical.

 

O delegație de militari americani condusă de maior Bradford Stark, Ofițer Relații Bilaterale și sergent Alyssa Malott din partea Biroului SUA de Cooperare în Domeniul Apărării a însoțit o donație de kituri complete de protecție.

Kiturile sunt donate de Comandamentul European al Armatei SUA prin Programul de Asistență Umanitară. Donația s-a făcut către Direcția de Sănătate Publică Suceava care va distribui echipamentele de protecție personalului medical

„Un gest foarte frumos din partea Armatei Americane în sprijin cu câteva sute echipamente complete de protecție pentru personalul medical. DSP Suceava va hotărî unde pleacă aceste echipamente. Este o mână întinsă pe care o apreciez și de aceea am fost astăzi prezent aici și cu această ocazie vreau să mulțumesc tuturor celor care au avut grijă de Suceava, donatori și mă gândesc aici la o listă întreagă de oameni de aici din Suceava care au donat multe lucruri pentru Spitalul Județean Suceava, pentru ce am avut nevoie în perioada aceasta de pandemie.

Astăzi m-am uitat cu atenție la numărul de cazuri 14 de coronavirus, suntem în continuare într-o alertă maximă dar sper într-o calmare a situației și de aceea eforturile noastre trebuie să continue în această direcție.

Încă odată mulțumesc armatei americane că a fost astăzi la Suceava cu un gând bun și cu ajutoare concrete.”, a declarat Președintele Consiliului Județean Suceava Gheorghe Flutur


Share
Citeste si   Gheorghe FLUTUR: „Stadiul fizic astăzi la Rădăuți: 86% din centură este FINALIZATĂ”
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ