Share

Ateneul din Iași îi invită pe toți ieșenii să ia parte la Turneul ARTfel, pentru că ARTfel înseamnă promovarea tinerilor, înseamnă decenţă, înseamnă cultură de calitate și în primul rând înseamnă schimbare în ceea ce înseamnă viziunea despre artă și cultură.

După succesul din 2016, Turneul ARTfel reîncepe în 2017 și vă propune, în regim de premieră, un spectacol de teatru diferit, inedit si actual: „EU nu contez!”. Unele dintre cele mai mari scene din Romania vor gazdui spectacolul:

  • Teatrul Naţional Iași– Sala mare, Opera din Iași (Iași, 21 februarie, ora 19:00)
  • Teatrul Naţional Bucuresti – Sala Studio (Bucuresti, 13 martie, ora 19:00)
  • Teatrul Municipal Bacovia – Sala mare (Bacău, 20 februarie, ora 20:00)

Piesa, scrisă de un tânăr dramaturg român necunoscut, a adunat critici remarcabile la premierele de la Teatrul Elisabeta din Bucureşti din noiembrie 2016. 500 de spectatori și critici de teatru au fost surprinși de implicarea unora dintre cei mai buni actori români într-un proiect privat nou, dar și de un scenariu indrăzneț care combină dramatismul specific teatrului cu lirismul muzicii clasice și populare live.

În distribuție:

Marian Râlea, deținătorul premiului UNITER pentru cel mai bun actor, va juca rolul principal

„Iuda”, alternativ cu marele actor de film si teatru Vlad Radescu.

Distribuția este completată de actori cu roluri importante pe scene ca TNB, Odeon, Teatrul Masca, etc., actori consacrați precum Anamaria Pîslaru, Sorin Dinculescu şi Relu Poalelungi şi actori tineri: Antonio Tadeusz Mincă, Beatrice Rubică, Altan Safta Zecheria, Georgiana Vratiu şi Ştefan Opreanu.

Spectacolul vine cu o surpriză: coloana sonoră live (Narcisa Băleanu, nai – muzică populară) cu implicarea extraordinară a unui reprezentant marcant al Filarmonicii „George Enescu”: Adrian Petrescu, având calitatea de regizor muzical.

Biletele, pentru toate cele trei spectacole, se găsesc pe www.mystage.ro sau la casele de bilete ale celor trei teatre.

Turneul național ARTfel a început in 2016 la Ateneul din Bacău cu un concert simfonic modern, a continuat cu lansarea „Trilogiei lui Nice”, cu premierele de la Teatrul Elisabeta și va continua in 2017 în principalele orașe din țară, iar marele public va avea ocazia să asiste la spectacole de teatru, concerte simfonice și lansări de carte.

Pentru mai multe detalii vizitați pagina de facebook: ARTfel acf, https://web.facebook.com/Clubul.ARTfel/ sau descărcați gratuit de pe „Appstore şi Google play” aplicația: Clubul ARTfel.

Vă invităm, așadar, să ascultăm încă o poveste spusă de cel ce, în copilărie, ne-a insuflat principiile unei vieți trăite frumos! De data aceasta, povestea este despre maturitate, despre curaj, despre noblețe!


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ