Share

Artiști din Indonezia, Franța, Germania, Ucraina vor „lumina” Palatul Culturii 

Cu ocazia celei de-a doua ediție a LightUP Festival, competiția internațională de video mapping care se va desfășura în ultimul week-end din octombrie va consta într-un  eveniment unic pentru Iași.

Proiecții spectaculoase, show de lumini, muzică bună și premii atractive sunt coordonatele și celei de-a doua ediții a competiției internaționale de video mapping LightUP Festival, organizată de ansamblul Palas

Citeste si   VEZI situația EPIDEMIOLOGICĂ la nivelul țării! Până astăzi, 24 septembrie, pe teritoriul ROMÂNIEI, au fost CONFIRMATE 118.054 de cazuri de persoane INFECTATE cu noul coronavirus

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 28 octombrie 2017, în parcul Palas, iar creațiile vor pune în valoare și vor anima fațada sudică a Palatului Culturii. Cei șase finaliști care vor fi prezenți la Iași, selectați de către un juriu de specialitate, sunt din Europa și Asia, reprezentând țările: Franța, Germania, Ucraina, România și Indonezia.

Proiectele care vor impresiona publicul cu un spectacol antrenant de lumină, culoare și sunet au ca temă comună „paint with light” şi au obținut cel mai bun punctaj pentru criteriile: conținut, creativitate, tehnică, mesaj, impact vizual și includerea elementelor de arhitectură în producția video.

Citeste si   Nou FOCAR de COVID-19 în MIROSLAVA! 11 persoane au fost testate POZITIV
Premii considerabile la acest eveniment unic

Marele premiu va fi în valoare de 5.000 de euro, locul doi va primi 3.000 de euro, iar locul trei va câștiga 1.000 de euro. Valoarea totală a premiilor puse în joc este de 9.000 de euro. Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.lightupfestival.ro.

Citeste si   Camelia GAVRILĂ, Mihai CHIRICA și trecutul POLITIC pe care-l vor UITAT

Prin organizarea competiției internaționale de video mapping, ansamblul Palas continuă seria proiectelor care oferă comunității locale deschiderea către o latură inovatoare a artelor și o implică în demersul de promovare și susținere a talentelor din diferite domenii.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ