Share

Primăria a lansat licitația privind realizarea de lucrări de modernizare a încă șapte artere rutiere. În total vor fi reabilitaţi 6,1 kilometri de carosabil.

Străzile care vor fi reabilitate sunt: strada Smârdan (630 metri), şoseaua Bârnova (2,9 kilometri), strada Petre Vancea (607 metri), bulevardul Primăverii (602 metri), strada Moşu (382 metri) şi strada Ogorului (286 metri).

Citeste si   Se vor în PARLAMENT! USR-PLUS Iași a intrat în zodia oportunismului POLITIC: lista candidaților la alegerile PARLAMENTARE este dominată de NECUNOSCUȚI

Valoarea totală a lucrărilor a fost estimată la 13.601.104 lei. Lucrările ar trebui să se finalizeze pe parcursul anului 2017.

Contractul a stârnit un interes semnificativ din partea constructorilor, în contextul în care Primăria a primit zeci de solicitări de clarificări în doar două zile. Termenul de execuţie a lucrărilor este de maxim 12 luni de la semnarea contractului cu firma/asocierea de firme care îşi va adjudeca contractul.

Citeste si   Au fost emise ORDINELE de constatare a ÎNDEPLINIRII condițiilor LEGALE de constituire a CJ Iași și CL Iași

Potrivit anunţului publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, termenul limită pentru depunerea ofertelor este 14 martie.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ