Share

Cea mai mare asociație a IT-istelor din Polonia caută colaboratori în România

Cea mai mare asociație a femeilor din domeniul IT din Polonia vrea să colaboreze cu ONG-uri românești. Geek Girls Carrots organizează evenimente precum meetup-uri, workshop-uri sau cursuri dedicate celor din industria de tehnologie în orașe din toată lumea.

“Misiunea noastră este diversificăm industria tech atrăgând noi talente. Cred în puterea parteneriatelor și aș vrea să lucrăm cu organizații existente și cu care să putem crea o rețea prin care să facem schimb de cunoștințe”, spune Malgorzata Ratajska-Grandin, CEO-ul Geek Girls Carrots.

Citeste si   Preot din Suceava, care a participat la o slujbă oficiată de ÎPS Teodosie, amendat pentru nerespectarea măsurilor de protecție împotriva Covid

ONG-ul a fost lansat în 2011, în Polonia, iar astăzi este prezent în orașe din toată lumea, precum New York, Montreal, Amsterdam, Berlin, Paris, Tokyo, Tel Aviv sau Sydney.

“Asociația a luat naștere în 2011, în Polonia. Credem în puterea educației de la persoană la persoană și în împărtășirea cunoștințelor, așa că început să organizăm meetup-uri. De atunci am devenit o asociație globală și avem activitate în orașe precum Geneva, Moscova sau Melbourne”, explică Malgorzata Ratajska-Grandin.

Citeste si   Amenzi uriașe în ultimele 24 de ore pe litoral - Sumă uriașă

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ