Specialiştii Google vin în Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi pentru a discuta cu tinerii despre tehnicile şi uneltele de promovare online şi nu numai.

Participă gratuit la Atelierul Digital cu traineri certificaţi Google şi poţi face primii paşi spre certificarea în Digital Skills recunoscută la nivel european! Cursul va avea loc miercuri, pe 23 Noiembrie, începând cu orele 18.00, în Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Aula Magna “Mihai Eminescu”, corp A, de pe Bulevardul Carol I nr. 11.

Citeste si   Slujbă controversată în Arhiepiscopia Tomisului

Află mai multe şi înscrie-te gratuit pe www.atelieruldigital.com

Evenimentul este organizat de Fundaţia Leaders, cu susţinerea Google Romania și în colaborare cu Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iași, AIESEC Iași și PRIME Iași.

Atelierul Digital presupune o serie de cursuri gratuite, livrate de traineri certificaţi Google, care au ca ţintă tinerii indiferent de facultate, profil sau ocupatie. Cursul este introductiv, are o durată de aproximativ 3 ore şi acoperă următoarele subiecte:

Citeste si   Condițiile de MUNCĂ ale sezonierilor, pe masa Parlamentului European: „Lucrătorii din România, o forță de muncă VITALĂ”


– Obiectivele si strategia unei afaceri online;
– Cum creezi si promovezi un website;
– SEO si SEM;
– Web Analytics;
– Programe de Afiliere;
– Social Media;
– Web Marketing;

După cursul offline ce va avea loc la Iași, participanţii pot continua cursul online fără taxă, iar după parcurgerea a 23 de module de învăţare pot da examenul în urma căruia vor obţine certificarea aprobată de Google şi IAB Europa şi recunoscută de toţi angajatorii Uniunii Europene.

Citeste si   Vela, relaxat înainte de moțiune: Nu mă tem, e un prilej să arăt ce am făcut
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ