Share

Magistrații au decis, pe 15 octombrie, să o valideze pe Clotilde Armand în funcția de primar al Sectorului 1 al Capitalei. Decizia nu a fost însă definitivă, putând fi atacată în termen de două zile, lucru care s-a și întâmplat.

Fostul edil Daniel Tudorache a contestat pe mai multe căi rezultat şi a depus o plângere penală la Secţia specială de anchetare a magistraţilor, după ce posturile de televiziune au difuzat imagini cu mai multe persoane care au intrat în sediul Biroul Electoral al Sectorului 1, în încăperea unde erau depozitaţi saci cu voturi.

Citeste si   Victor Ponta plagiază până și mesaje de condoleanțe - FOTO

Tudorache și-a acuzat contracandidata că ar fi fraudat alegerile. Potrivit rezultatelor finale prezentate de Autoritatea Electorală Permanentă, Clotilde Armand (USR-PLUS) a câștigat cu 1.004 voturi în fața lui Daniel Tudorache, susținut de PSD. Armand a obținut 40,94% din voturi, iar Tudorache – 39,81%. Asta după ce BES a respins solicitarile de renumărare a voturilor.

Citeste si   Iohannis: La 1 Decembrie, ceremonia de la Arcul de Triumf va fi una extrem de restrânsă, fără paradă și fără public

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ