Share

Cel puţin opt persoane au fost rănite în urma unui atac armat ce a avut loc în afara unei moschei din sudul Franţei.

Duminică, în jurul orei locale 22:30 (23:30, ora României), a avut loc un atac armat asupra unor credincioşi musulmani ce părăseau moscheea Arrahma din oraşul francez Avignon.

Atacul a fost întreprins de doi suspecţi ce purtau glugi şi aveau asupra lor o armă de mână şi una automată. Aceştia sosiseră la faţa locului într-o maşină marca Renault Clio, înainte de a deschide focul asupra persoanelor musulmane, precizează ZF.ro

Potrivit poliţiei, incidentul nu este tratat drept un atac terorist.

Citeste si   Mihai CHIRICA, rețeta ÎMBOGĂȚIRII rapide ca bugetar!

Patru persoane au fost rănite în afara moscheei, iar o altă familie, inclusiv o fetiţă de şapte ani, au suferit răni de pe urma unor buvăţi de şrapnel, în timp ce se aflau în apartamentul lor situat la aproximativ 50 de metri depărtare de locul atacului.

Două dintre cele opt persoane rănite au fost spitalizate, conform unor surse ce au adăugat faptul că musulmanii ce părăseau moscheea nu fuseseră ţinta vizată de atacatori.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ