Conferința cu Romeo Vatra, liderul consilierilor județeni ai PNL Iasi, despre situația de la IASI Airport.

Publicată de Marius Bodea pe Joi, 18 Mai 2017

Bodea despre Popa: Este cel mai incompetent Președinte de CJ din istoria Consiliilor județene din România

„Când pornești la drum cu încălcarea flagrantă a legii, atunci tot traseul ce îl urmezi va fi viciat. Am văzut ieri dovada supremă de incompetență a celor din Comisia de Selecție a membrilor Consiliului de Administraţie al RA Aeroportul Iaşi, de servilitate dusă la paroxism a consilierilor județeni PSD ce au votat în orb și au pus în pericol proiectul Aeroportului.

Cred că este vorba și de inconștiență pentru că vorbim de cel mai important obiectiv de investiții al județului Iași de după revoluție, iar ceea ce face acum PSD Iași poate conduce la blocarea dezvoltării Aeroportului Internațional Iași”, a declarant Marius Bodea, deputat PNL.

„Vom sesiza instituția Prefectului Județului Iași pentru a ataca în contencios-administrativ această hotărâre nelegală, iar acest proces de selecție să fie suspendat până la clarificarea pe fond de către instanța de judecată. La toate informațiile pe care le avem, Prefectul este obligat să țină cont de solicitarea noastră”, a declarat Romeo Vatră, liderul consilierilor locali ai PNL Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ