Share

Comunicat de presă

Maricel Popa- simbolul neputinţei şi nepriceperii

Am spus-o în nenumărate rânduri şi iată că periodic se confirmă că atât timp cât Iaşul va fi condus de Maricel Popa, aghiotantul lui Liviu Dragnea, vom fi ignoraţi şi umiliţi de către guvernanţi şi suntem condamnaţi să ne mulţumim cu firmiturile aruncate de Dragnea, Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda!

Într-un exerciţiu de falsă preocupare şi ipocrizie, liderul PSD Iaşi trimite pe adresa parlamentarilor de opoziţie epistole prin care îi indeamnă să susţină o serie de amendamente fundamentale pentru dezvoltarea judeţului Iaşi.

Este ridicol cum Maricel Popa orchestrează un nou simulacru de susţinere a intereselor Iaşului, când doar pe parcursul acestui an şi-a trădat de 3 ori ieşenii şi a dovedit că este preocupat doar de păstrarea puterii în PSD!

1) Primul test picat de Maricel Popa a fost în preajma votării legii bugetului de stat pe 2017, când domnul Maricel Popa trimitea aceleaşi epistole cu proiectele Iaşului spre a fi susţinute de către parlamentarii ieşeni. Deşi Iaşul nu a primit nimic de la Guvern în 2017, domnul Popa a pus capul în pământ ca un mieluşel şi nu a protestat!
2) Al 2 lea test picat de Maricel Popa a fost refuzul de a susţine iniţiativa mea de introducere a proiectului Centurii Ocolitoare a Municipiului Iasi cu caracter urgent în prima rectificare bugetară! Maricel Popa a ignorat semnăturile consilierilor locali, judeţeni, primari din zona metropolitană şi nu a îndrăznit să emită pretenţii în faţa lui Liviu Dragnea.
3) Al 3 lea test picat de Maricel Popa a fost momentul când a ales să îi facă jocurile lui Liviu Dragnea şi cu ajutorul celor 8 parlamentari de Iaşi a dat jos Guvernul Grindeanu, a învestit Guvernul Tudose, dar fără a obţine absolut nici un avantaj pentru ieşeni. Obedienţă totală, zero investiţii! Declaraţia sa:

Mă bucură votul dat astăzi de colegii noștri ieșeni pentru continuarea proiectelor judetului. Am dovedit că PSD rămâne unit la Iași.”

Astăzi, Maricel Popa, marioneta obedientă din fruntea PSD Iaşi, şi-a adus aminte că are un mandat de reprezentare din partea ieşenilor, îndatoriri pe care şi le-a ignorant cu desăvârşire atât ca Preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi, cât şi ca lider al celor 8 parlamentari PSD Iaşi şi vine să ne ceară sprijinul pentru un proiect asupra căruia noi, parlamentarii de Iaşi, ne-am dat deja acordul şi facem toate eforturile pentru a obţine finanţarea Autostrăzii Iaşi-Tg.Mureş.

Citeste si   VIDEO Orban, atac virulent către PSD: Prin propaganda deșănțată sunt o amenințare la adresa vieții

Este strigător la cer cum însă domnul Maricel Popa nu a găsit de cuviinţă să prioritizeze finalizarea lucrărilor la şoseaua de centură a Iaşului, un proiect vital pentru sănătatea şi bunăstarea ieşenilor, pentru rezolvarea problemelor de trafic şi poluare şi care ar aduce investiţii semnificative în zona metropolitană.

Iaşul nu are sală polivalentă, nu are stadion modern, nu are terminal cargo pentru Aeroport, dar toate aceste lipsuri nu par să îl deranjeze pe cel mai obedient locotenent al lui Liviu Dragnea!

Citeste si   Orban îi îndeamnă pe români să nu iasă la mitingul de mâine, din Piața Victoriei: "Se pun în pericol!"

Noi, parlamentarii liberali, ne-am asumat aceste proiecte înainte ca domnul Maricel Popa să îşi aducă aminte care are o datorie faţă de ieşeni. Am încercat prin pârghiile pe care le are opoziţia să aducem o minimă bunăstare în judeţul Iaşi, un judeţ văduvit de fonduri şi condamnat la umilinţe de către un Guvern PSD discreţionar şi un Preşedinte PSD Iaşi total absent din viaţa judeţului, un simbol al neputinţei şi nepriceperii!

Citeste si   HAOS la Senat. Dezbaterile pe noua lege privind carantina și izolarea, AMÂNATE. Orban: "Amânarea înseamnă un risc de infectare!"
Domnule Maricel Popa, vă imaginaţi vreodată că Olguţa Vasilescu, Ionel Arsene, Dragoş Benea, Florinel Pandele, Paul Stănescu sau Claudiu Manda, şi-ar ascunde neputinţa în spatele unor epistole ridicole?

Sunteţi Preşedintele PSD Iaşi, controlaţi cel mai mare bazin electoral social-democrat din Moldova, sunteţi şeful celei mai mari delegaţii de parlamentari PSD din ţară, aveţi primăriile tuturor oraşelor şi municipiilor din Iaşi, reprezentaţi majoritatea PSD-ALDE şi e timpul să livraţi ceva ieşenilor!
Domnule Maricel Popa, Iaşul merită mai mult!

ALEXE Costel, Preșesendinte PNL IAȘI


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ