Share

Europarlamentarul Cătălin Ivan a declarat, luni, că președintele PSD Liviu Dragnea face parte din “statul paralel” la care fac referire liderii PSD și că Dragnea a beneficiat de acest “stat paralel”.

“Vedeți afacerile lui Liviu Dragnea cu apropiați ai lui Traian Băsescu, pozele cu Liviu Dragnea stând la masă cu Murgeanu și foarte multe alte dovezi. (…) Când noi, cei din PSD, luptam cu regimul lui Traian Băsescu, pe bună dreptate un regim nociv pentru România, Liviu Dragnea stătea la masă cu exponenții acestui regim: cu Coldea, cu Kovesi, ș.a.

Există un stat paralel, este evident, dar Liviu Dragnea face parte din acest stat paralel și a beneficiat de acest stat paralel”, a spus Cătălin Ivan în fața sediului PSD, unde a venit, luni dimineață, pentru a depune mai multe documente care atestă, susține acesta, că încă mai este membru al partidului.

Citeste si   Președintele PSD nu-și dorește suspendarea președintelui în plină pandemie COVID

Ivan a arătat că membrii PSD “cinstiți” luptă împotriva acestui “stat paralel”, care este format din persoane care iau din banii publici sau care fac afaceri împreună dincolo de partidele din care fac parte.

Reporter: Cum justificați solicitarea PSD IAȘI referitor la Cătălin Ivan prin care se cere demisia din funcția de europarlamentar? 

A fost un comunicat din partea partidului și a fost transformat în cadrul biroului permanent județean și acest comunicat livrează exact ce s-a transmis. Am fost sâmbătă la partid și s-a supus aprobării”, a declarat pentru redacția ziarului „Bună Dimineața Iași”, Vicepreşedintele PSD Iaşi, Cristian Stanciu.

Citeste si   Guvernul aprobă ordonanța prin care pacienții Covid asimptomatici pot fi tratați la domiciliu

„Cum să justific? Mi se pare o justificare normală că nu poți să fii și în opoziție și la putere. Dumnealui văd că se pozițioanează în permanență înafara partidului, înafara statului partidului. Și el și prietenul lui primarul Mihai Chirica au o opoziție inversă decât au ceilalți membri de partid și atunci el care a beneficiat de toate onorurile posibile și imposibile trebuie să facă un pas în lateral” a declarat pentru ziarul „Bună Dimineața Iași”,  Ovidiu Laicu, șeful DRDP.

Citeste si   Ministrul Nelu Tătaru verifică astăzi situația din spitalele și DSP din județele Cluj, Mureș, Sibiu și Brașov

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ