Share

Atac în gara din Dusseldorf, oraș situat în vestul Germaniei. Cel puțin şapte persoane au fost rănite, joi seară, după ce au fost atacate cu un topor.

Momentan, împrejurările în care a avut loc acest atac nu sunt clare și nu se știe dacă este vorba despre un atac terorist. Atacul a avut loc în jurul orei locale 21:00.

Citeste si   SUA: Justiţia americană a inculpat-o pe canadiana care intenţiona să îl otrăvească pe preşedintele Donald Trump

Autorităţile au oferit primele detalii legate de agresor. Suspectul este un bărbat în vârstă de 36 de ani, care provine din fosta Iugoslavie, locuieşte în oraşul Wuppertal (situat la 28 kilometri de Dusseldorf) şi este descris de autorităţi drept o persoană cu probleme psihice.

Atacul din gara din Dusseldorf a fost unul spontan, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției landului Renania de Nord – Westfalia, pentru Deutsche Welle. Autoritățile continuă căutările pentru depistarea altor suspecți. Gara din Dusseldorf a fost închisă, iar zona a fost  împânzită de zeci de polițiști. Traficul feroviar a fost dat peste cap, mai multe curse fiind anulate sau având întârzieri. Un elicopter survolează centrul orașului Dusseldorf, informeaza libertatea.ro.

Citeste si   #alegeriSUA Trump îl atacă virulent pe John McCain, a cărui văduvă a anunţat că-l susţine pe Biden

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ