IEȘENII sunt invitați mâine la un TRAINING, sub forma unui atelier practic în care vor primi informații utile despre clienteism politic, achiziții și investiții din BANI PUBLICI

Guvernul alocă banii către primării și consilii județene de aceeași culoare politică în proporție mai mare decât pentru opoziție, firmele de partid câștigă achiziții, iar cetățenii pierd întrucât cresc costurile și scade calitatea investițiilor.

Expert Forum, în parteneriat cu Asociația Civica vă invită la un atelier practic despre clienteism politic, achiziții și investiții din bani publici.

O să împărtășim concluziile trase în ultimii șapte de ani de investigații, o să vă arătăm cum să urmăriți traseul banilor, cum arată o achiziție publică și care sunt suspiciunile și vulnerabilitățile la care merită să vă uitați. Vă vom arăta cum să găsiți nereguli și să construiți o investigație. Vom diseca baze de date, ne vom uita cu atenție pe platforma de achiziții publice și vom analiza tipare care pot părea suspecte.

Participarea la workshop este gratuită și deschisă pentru un grup de maximum 20 de persoane (activiști civici, jurnaliști, ONGiști și oricărei persoane interesate de subiect, care vrea să se implice la nivel local).

Ne vom întâlni pe 1 august pentru aproximativ 5 ore, la Iași

Evenimentul va avea loc pe Bulevardul Carol I nr. 4 (Clădirea Habitat) începând cu ora 11.00. Atelierul va fi coordonat de Septimius Pârvu, expert în bună guvernare și alegeri la EFOR. Pentru înscrieri vă rugăm să completați acest formular până pe 31 iulie 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ