Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași vă invită joi, 27 februarie 2020, de la ora 10.00, la Filiala „Ion Creangă” (Casa de Cultură a Sindicatelor, Bd. Socola nr. 134) la un atelier pentru liceeni și nu numai

Ioana Monica Ciolan, psiholog în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa” Iași și psihoterapeut specializat în terapia ericksoniană, hipnoză și programare neuro-lingvistică, va vorbi despre o temă de interes pentru tineri: „Drumul către viață: Facultate și (sau) Cariera”. Putem să le îmbinăm sau ne concetrăm pe doar una dintre ele vom afla în cadrul întâlnirii.

Citeste si   În județul IAȘI se află în IZOLARE voluntară la DOMICILIU 2583 de PERSOANE

Activitatea face parte din  Proiectul Viață și spiritualitate”, prin intermediul căruia facilităm schimbul de experienţă, cunoaştere şi informaţii către publicul direct interesat, cât și un cadru de întâlnire și interacţiune pentru membrii comunităţii. Invitații sunt specialişti din diverse domenii de activitate. Totodată, urmărim sondarea interesului publicului pentru diverse tematici din zona curentelor spirituale, pentru a ajusta și oferta de carte a Bibliotecii.

Citeste si   Ramon a fost ÎNMORMÂNTAT astăzi la CIMITIRUL Sf. ”Petru şi Pavel” din IAȘI