Share

Miercuri, 25 ianuarie, s-a inaugurat la Ateneul din Iași săla de Balet „Serghei Kotorobai” în prezența Maestrului. Sala a fost complet renovată și este dotată la cele mai înalte standarde.

Cursurile la care se pot înscrie doritorii sunt

Curs de balet susținut de dna profesoară Simona Petrilă – miercuri și vinery între orele  17.00-18.00 (începatori) și  18.00-19.00 (avansați) 80 lei  taxa pe lună;

Curs de dans sportiv susținut de prof Emilian Păduraru -marți și joi între orele 17.00-18.00, – 80 lei  taxa pe lună;

Curs de dans popular susținut de prof Emilian Păduraru – marți și joi între orele 18.00-19.00, – 80 lei taxa pe lună;

Curs de dans multicultural susținut de prof Lavinia Răileanu – marți între orele 15.00-17.00 și sâmbătă între orele 12.30-14.30, 80 lei taxa pe lună.

Înscrierile se pot face la secretariatul Ateneului, de luni până vineri între orele 09.00 – 17.00 sau trimițând email pe adresa office@ateneuiasi.ro

Ateneul din Iași organizează casting în ziua de joi, 26 ianuarie, ora 11:00 pentru proiectul teatral „Un tramvai numit Dorință”, de Tennessee Williams, în regia lui Andrei Ciobanu.

Pentru participarea la casting, este recomandată trimiterea cv-ului pe adresa de e-mail office@ateneuiasi.ro. Participanții nu trebuie neapărat să prezinte vreun moment din repertoriul personal, pentru că oricum vor primi pasaje din piesă, pe care le vor  citi pe scenă. Accentul se va pune pe dialog, exerciții de relație, vorbire firească etc.

Pot participa băieți și fete cu studii în domeniu. Perioada de repetiții este ianuarie-martie, urmând ca premiera să aiba loc în luna martie.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ