Share

Primăria Municipiului Iași a organizat un concurs de soluții pentru reconfigurarea și reamenajarea zonelor din jurul Palatului Culturii (piața din fața Palatului și spațiul verde din spatele Palatului). În cadrul acestei proceduri, municipalitatea ieșeană a primit două propuneri.

Toți cei interesați vor putea opta pentru varianta preferată până pe 19 decembrie. Opțiunea va putea fi exprimată atât pe site, cât și pe pagina de Facebook a Primăriei.

Citeste si   Conturi în BĂNCI, bunuri de LUX și VENITURI din diverse FIRME! Cu asta se ”LAUDĂ” unii dintre cei mai BOGAȚI aleși ai IAȘULUI

 

Dacă vreuna dintre cele două variante va primi punctajul necesar și din partea comisiei de jurizare, municipalitatea va scoate la licitație realizarea proiectului tehnic în vederea implementării soluției alese.

Concursul de soluții a fost lansat, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, pe 23 august, fiind organizat ca o procedură independentă, cu acordarea de premii, respectiv: premiul I – 8.000 lei, premiul II – 5.000 lei și premiul III – 3.000 lei, conform Legii 98/2016 privind achizițiile publice.

Citeste si   Frig CRUNT în Spitalul SOCOLA! Pacienții și cadrele medicale TREMURĂ de FRIG în saloane

Suprafaţa de teren pentru care se caută soluții de amenajare este de 17.317 metri pătrați, piaţa Palatului Culturii având 14.506 metri pătrați, iar spaţiul verde din spatele edificiului 2.811 metri pătrați.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ