Share

Acțiuni pentru menținerea curățeniei pe străzile Iaşului

În vederea menținerii curățeniei pe străzile din municipiul Iași și a sesizărilor primite din partea cetățenilor, polițiștii locali acționează pentru identificarea și sancționarea conducătorilor auto care nu etanșează corespunzător materialele transportate, fapt ce permite împrăștierea acestora pe partea carosabilă.

Citeste si   El este Paul BUTNARIU, beneficiarul unor contracte FABULOASE în valoare de PESTE 140.000.000 RON încheiate de COMPANIA DE CONSTRUCȚII FEROVIARE cu instituțiile STATULUI

În acest sens, în ultima perioadă, lucrătorii Poliţiei Locale au aplicat 11 sancțiuni contravenționale cu valori cuprinse între 340 și 680, conform H.C.L.M. Iași nr. 172/2002, privind gospodărirea și menținerea curățeniei pe raza municipiului Iași, majoritatea dintre acestea fiind aplicată pentru scurgeri de beton pe partea carosabilă în timpul transportului. De asemenea, polițiștii locali au avut în atenție și zonele unde se execută lucrări de construire. Astfel, 24 de persoane care au pătruns cu autovehiculele pe partea carosabilă fără a avea roțile curățate au fost sancționate contravențional cu amenzi cuprinse între 360 și 590 lei, conform H.C.L.M. Iași nr. 172/2002.

Citeste si   VIDEO l Conducerea PSD exclude posibilitatea unei ÎNFRÂNGERI la IAȘI

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ