Share

Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile (ninsoare şi viscol) care au afectat rețeaua de alimentare cu energie electrică din localitatea Răşeşti (judeţul Vaslui) şi implicit P.T.F. Albița, formalităţile specifice în punctul de frontieră se desfăşoară cu dificultate.

Poliția de Frontieră IașiDe asemenea, pe drumurile care fac legătura între localitatea Huși și P.T.F. Albița, jud. Vaslui şi localităţile Leuşeni şi Chişinău (pe teritoriul R. Moldova) se circulă în condiţii de iarnă.

Ca urmare a acestui fapt, până la desfășurarea traficului în conditii optime, recomandăm şoferilor care merg spre R. Moldova să tranziteze şi celelate puncte de trecere de la graniţa cu R. Moldova:

• P.T.F. Sculeni – jud. Iași
• P.T.F. Oancea – jud. Galați
• P.T.F. Galaţi – jud. Galați
• P.T.F. Stanca – jud. Botoșani


CITEȘTE ȘI …

O avalansa s-a produs astăzi în Munții Retezat. Doi copii, de 13 și 14 ani au murit


Poliţia de Frontieră ţine permanent legătura cu autorităţile de frontieră din R. Moldova în vederea informării participanţilor la trafic cu privire la condiţiile de drum şi eventuale restricţii de circulaţie spre localitătile de frontieră.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ