Share

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare de vânt şi vreme rece, valabilă pentru centrul, sudul şi estul ţării, atenţionarea urmând să intre în vigoare luni la ora 16.00, fiind valabilă până marţi la ora 14.00. La munte va ninge, scrie MEDIAFAX.RO

În intervalul menţionat, temporar vor fi precipitaţii îndeosebi în centrul, sudul şi estul ţării, la început mixte, apoi mai ales sub formă de ninsoare, iar la munte va ninge. Local se va depune strat de zăpadă, mai consistent în zona montană.

Citeste si   Incidența COVID-19 a ajuns la 5,64 la MIA de locuitori în municipiul IAȘI

Vor fi intervale de timp în care vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor. La munte, mai ales la altitudini mari, rafalele vor depăşi 80…90 km/h şi va fi viscol. În Moldova, Dobrogea şi Muntenia (inclusiv în zona Municipiului Bucureşti), local, vântul va depăşi la rafală 50… 60 km/h, viscolind trecător ninsoarea.

Citeste si   7.753 cazuri noi de PERSOANE infectate cu SARS-CoV-2 pe teritoriul ROMÂNIEI

Vremea se va răci accentuat, vor predomina temperaturile negative, iar în noaptea de marţi spre miercuri (13/14 decembrie) va fi ger (temperaturi minime sub -10 grade) în nordul, nord-estul, centrul ţării, local în sud şi pe arii mai restrânse în rest.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ