Share

ATOR Iași, în finala Galei Naționale a Voluntarilor cu 3 nominalizări

Proiectul „Tabăra din Pridvorul satului – Împreună pentru tineri” al Asociației Tineretul Ortodox Român Iași (ATOR Iași) are 3 nominalizări la Gala Națională a Voluntarilor, cel mai amplu eveniment de recunoaștere a meritelor voluntariatului la nivel național.
Proiectul Tabăra din Pridvorul Satului – „Împreună pentru Tineri!” se desfășoară pe durata a 3-4 zile și a ajutat peste 3700 de tineri din 46 de sate din județele Iași, Neamț și Botoșani. Desfășurat sub deviza „Nici un copil fără vacanță! Împreună pentru tineri!”, cu un buget de 15.000 Euro, proiectul a fost implementat cu ajutorul a 135 de voluntari organizați în 8 echipe. Cele 46 de tabere au însumat peste 230 de ateliere de lucru, 92 campionate sportive, 40 de conferințe, 46 spectacole și focuri de tabără dar și peste 12920 de ore de voluntariat.
 
Cum votezi pentru Premiul publicului?
Intră pe fiecare dintre link-urile de mai sus, apasă butonul ,,Votează” și scrie adresa ta de mail. Pentru ca votul să fie confirmat, trebuie să intri pe adresa de mail și să accesezi link-ul primit. Votul tău ne arată că facem ceea ce trebuie! Împreună pentru tineri!

Citeste si   Lansarea proiectului „Centrul de Inovare şi Transfer Tehnologic – CITT MAVIS”

La cea de-a IX-a ediție a Galei Naționale a Voluntarilor vor fi prezenți peste 330 de reprezentanți ai societății civile, ai companiilor și ai instituțiilor publice. Seara de gală își propune să celebreze oameni și inițiative care doresc să aducă schimbări cu impact în comunitate, prin intermediul voluntariatului.

Persoană de contact: Ilie-Cristian Tofan, 0752 646 030 (Departamentul Media – ATOR Iași)

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ