Share

Când Walt avea 10 ani, a avut un vis straniu: şi-a văzut fiica, undeva în viitor… Ştia până şi ce nume avea să poarte aceasta: Chloe.

Cam tot pe atunci, Walt s-a mutat, împreună cu familia, într-un cartier nou. Acolo, s-a împrietenit cu o fetiţă cam de aceeaşi vârstă, Annie. Erau vecini şi, în scurt timp, au devenit cei mai buni prieteni.

Odată cu trecerea anilor, prietenia celor doi devenea tot mai puternică. Ulterior, s-a transformat în dragoste pură şi cei doi tineri s-au căsătorit.

Într-o bună zi, Annie i-a spus lui Walt că-şi doreşte foarte mult o familie. Îşi dorea o fetiţă şi chiar se gândise dinainte cum s-o cheme: Chloe. Când a auzit numele, Walt s-a bucurat teribil! Nu-şi mai încăpea în piele de emoţie. Era şi numele lui!

Citeste si   Festivalul UNTOLD 2021 își va deschide porțile în perioada 5 – 8 august

Timp de patru ani, cei doi au încercat diverse tratamente pentru fertilitate. Walt se ruga neîncetat la Dumnezeu, în timp ce Annie părea să-şi piardă orice speranţă… Într-un final, s-au împăcat cu gândul că singura soluţie era adopţia.

“A fost greu, m-am luptat cu gândul că Dumnezeu este rău, din cine ştie ce motiv… Apoi mi-a părut rău pentru gândurile mele”, spune Annie. Dorinţa de a avea copii, însă, era din ce în ce mai puternică.

Zilele au trecut cu greu, dar, când nu mai aveau nicio speranţă, a venit şi răspunsul aşteptat: agenţia care se ocupa de adopţii le-a trimis un mesaj scurt: “E fetiţă!”. O tânără însărcinată s-a hotărât ca fiica ei nenăscută să fie adoptată de cei doi. În scurt timp, însă, cei doi au început să cadă pradă gândurilor negre: dacă micuţa nu era menită să fie a lor?

Citeste si   Care este partenerul tău perfect, în funcție de zodie

Într-o zi, s-au decis să-i facă o vizită tinerei însărcinate, Alice. “Am mers la tânără acasă, am bătut la uşă. Când a deschis, mi-am dat seama că în faţa mea stătea o “variantă” mai în vârstă a fetiţei din vis. Mi-am spus: “Dumnezeule, ce se întâmplă?” În acel moment, numele Chloe mi-a revenit în gând”, a spus Walt.

“Am vorbit vreo trei ore… La un moment dat, asistenta socială care ne însoţise a întrebat dacă a găsit un nume pentru fetiţă. Nu mică ne-a fost mirarea când tânăra ne-a spus că se gândise s-o numească pe fetiţă Chloe. Când am auzit-o, am izbucnit în lacrimi… Biata Alice, credea că nu ne place numele…”, a povestit Annie.

Citeste si   Sărbători de iarnă fără excursii în stațiunile montane? Măsura dură pe care Germania încearcă s-o obțină de la UE

“În acel moment, orice gând care-mi spunea să nu luăm un copil abandonat s-a spulberat… Când mama naturală i-a spus numele, mi-am spus: “Gata, sunt tată! Ea este fetiţa mea…””, a spus Walt.

Apoi a venit şi ziua cea mare… Când a văzut fetiţa, Annie a simţit imediat că este copilui ei. “O ţineam şi mă uitam la ea şi-i tot spuneam: “Sunt mămica ta!””, îşi aminteşte Annie.

Povestea celor doi a devenit virală pe reţelele de socializare şi a schimbat viaţa multor oameni care aveau dubii în legătură cu adopţia unor copii…

“E incredibil cum Dumnezeu a aranjat lucrurile pentru noi, în cel mai mic detaliu”, a spus Annie, bucuroasă.

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ