Share

Cei patru tineri cer sa se faca dreptate pentru parintii lor de suflet. Adriana si Ionica Sorca au fost inchisi pe nedrept, spun copiii. Acestia au povestit ca cei doi i-au ingrijit atunci cand parintii lor i-au abandonat, iar acum sunt acuzati de ceva ce nu au facut, scrie stirilekanalD.ro

Invitati la o emisiune TV, cei patru tineri au povestit ca Adriana si Ionica i-au salvat dupa ce parintii naturali i-au abandonat, insa acum sunt acuzati pe nedrept ca i-au batut si infometat.

Copiii sustin ca asistentii maternali i-au iubit si au avut multa grija de ei si ca acuzatiile sunt false.

“Eram sedat cu medicamente – Protectia Copilului (n.r.: reprezentanti de aici i-ar fi sedat). Procesul a durat timp de noua ani, timp in care noi am fost manipulati, maltratati. Au fost acuzati ca ne-au abuzat, dar acest lucru nu s-a intamplat (…)”, a declarat Andrei Hamza.

“Am crezut ca semnam pentru prezenta, dar am semnat pentru daune morale. (…). si… cum eu eram sedat cu medicamente de Protectia Copilului am spus ca da.“, a povestit Adrian sorca.

Adriana si Ionica Sorca au fost bagati la inchisoare pe 3 mai.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ