Share

Liceul tehnologic „Mihai Eminescu” din comuna Dumbrăveni a fost reabilitat, modernizat și dotat cu echipamente de calitate superioară. Astfel, în urma acestui proiect, elevii liceului vor beneficia de un act de învățământ la standarde europene.

Valoarea întregului proiect a ajuns la aproximativ 700.000 euro, însumând reabilitarea corpului C al liceului, modernizarea întregii clădirii și dotarea cu echipamente și mobilier a tuturor sălilor de clasă și a atelierului mecanic și de confecții.

„Proiectul ce vizează reabilitarea Liceului Tehnologic „Mihai Eminescu” este finalizat, am făcut și dotări, deja trebuie să facem recepțiile acum. Ținând cont că acum școala nu se face, cei de la fonduri europene, nu se grăbesc foarte tare cu recepția, dar  noi am terminat.

Am făcut dotări în tot liceul, cu table inteligente, cu scaune, cu tot ce este nevoie. Totul a fost pus nou. De asemenea, a fost dotat și atelierul mecanic și atelierul de tricotaje și confecții pentru fete. Toate materialele au fost cumpărate noi.

Valoarea întregului proiect a fost de aproximativ 700.000 euro, fără TVA,  finanțat fiind din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional (POR)”, a declarat primarul comunei Dumbrăveni, Ioan PAVĂL.

De asemenea, la nivelul comunei Dumbrăveni în curs de desfășurare se află  multe alte proiecte de interes și benefice pentru locuitori. Primarul comunei nu neglijează nici un domeniu, astfel se lucrează și la un bazin sportiv, și la o policlinică și la un centru cultural.

„Lucrăm acum la un bazin sportiv de înot, lucrăm la un centru cultural foarte frumos, suntem înaintați și la unul și la celălalt. Lucrăm la o policlinică de 1.700.000 euro, și începem într-un viitor foarte apropiat un cămin cultural, în Sălăgeni, în singurul sat pe care îl avem noi.

De asemenea, avem în plan și o bibliotecă în curtea liceului. Într-un viitor apropiat vom avea și o primărie nouă, mai avem un consiliul tehnico – economic (CTE) la minister și dăm drumul la construcții și acolo”, a declarat primarul comunei Dumbrăveni, Ioan PAVĂL.

 


Share
Citeste si   UPDATE GCS: 1.345 cazuri noi de COVID-19; număr total de îmbolnăviri - 57.895 
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ