Share

Administrația locală a comunei VORONA investește în infrastructura educațională. Recent au fost finalizate lucrările de reabilitare și modernizare la Școala Gimnazială ,,Alexandru Ioan Cuza”.

Acum se lucrează la dotări, iar unitatea de învățământ va fi inaugurată odată cu începerea noului an școlar, în luna septembrie.

„Proiectul este în stadiul de finalizare, acum achiziționăm doar mobilierul și dotările necesare conform contractului. Școala va fi dată în folosință la începutul anului școlar. Săptămâna aceasta îi facem recepția la finalizarea lucrărilor și o să îi facem inaugurarea la începutului anului școlar. 

Citeste si   La secția nr. 57 de la Colegiul Economic „Octav Onicescu”, votanții au fost nevoiți să facă cale întoarsă! În jurul orei 14:00 cetățenilor nu le-a fost permis să intre în unitatea de învățământ

Costurile obiectivului de investiții au fost asigurate prin Programul Național de Dezvoltare Locală de la Ministerul Dezvoltării și am mai completat și noi din bugetul local cu ce a mai fost necesar,

 » citește mai departe


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ