Share

Ieri, 9 noiembrie 2020 a avut loc prima ședință extraordinară a Consiliului Județean Iași. În cadrul ședinței, consilierii județeni și-au ales vicepreședinții și au stabilit comisiile de specialitate a Consiliului pentru noul mandat. La ședință au participat cei 36 de consilieri aleși după alegerile din data de 27 septembrie, plus Costel Alexe.

Noul președinte al Consiliului Județean, Costel Alexe și-a expus proiectele pentru următorii patru ani

”Ceea ce îmi doresc pentru următorii patru ani este ca eu, președinte de Consiliu Județean, împreună cu oamenii din cadrul instituției, alături de ieșeni, să facem echipă pentru dezvoltarea Iașului. Prea mulți ani au trecut, ani în care am stagnat în loc să ne dezvoltăm, și cred că toate aceste politici nu au făcut altceva decât să avem zone din județul Iași în care nu s-a investit aproape deloc în toate domeniile de interes”, a declarat președintele Consiliului Județean Iași.

Ședința de plen a început cu depunerea jurământului de către consilierii: Bogdan Alexa, Cătălin Cătur, Petronela Câtea, Lăcrămioara Ursu, Constantin Fotea, Lorin Uracaciu, Ovidiu Pricopie, Răzvan Socolov și Radu Ursanu și Dorel Lebădă Consilierul Dorel Lebădă nu a putut fi prezent fizic la ședință și a depus online jurământul, pentru că acesta se află în izolare la domiciliu.

Citeste si   (P) MARICEL POPA, președintele PSD IAȘI și candidat la Senat: „MODERNIZAREA infrastructurii rutiere a fost o PRIORITATE pentru administrația SOCIAL-DEMOCRATĂ!”

În urma supunerii la vot, Comisia specială de validare a voturilor secrete, precum și în cazurile în care Consiliul Județean stabilește hotărâri prin vot secret, va fi formată din:  Petru Avram și Constantin Șerban (PNL), Dorel Lebădă (PSD), Adrian Slab (USR-PLUS) și Adrian Acostoaie (PMP).

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ