Caz înfiorător în localitatea Arbore din județul Suceava, unde o femeie a reclamat că hoții au furat soacrei acesteia din cimitir. Monumentul funerar e realizat din beton și cântărește aproape jumătate de tonă.

Elena Jacotă, o femeie din comuna suceveană Arbore, a alertat Poliția, după ce o vecină i-a spus că una dintre crucile socrilor ei a dispărut din cimitir în urmă cu o săptămână, relatează observator.tv.

Citeste si   Deputatul Ioan BALAN: ”Moțiunea de CENZURĂ anunțată de PSD arată IRESPONSABILITATEA maximă a socialiștilor față de problemele MAJORE”

Dispariția crucii din beton, care cântărește jumătate de tonă, e înlăluită în mister deoarece nimeni nu știe cum s-a putut întâmpla o asemenea grozăvie. Preotul și dascălul din sat spun că nu știu nimic, la fel ca groparii care nu au habar unde a dispărut monumentul funerar.

Halucinant este că hoții nu s-au atins de crucea socrului care este identică cu cea furată, însă au avut grijă să lase coronița de pe crucea soacrei.

Citeste si   Noi REGLEMENTĂRI! Cum se va face accesul IEȘENILOR la medicul de familie: "Între PROGRAMĂRI avem pauză de 15 minute pentru IGIENIZARE"

Îngrozită, nora spune că a căutat crucea soacrei prin tot cimitirul și, cum n-a găsit-o, a reclamat furtul la Poliție.

Elena Jacotă crede că e vorba despre o răzbunare a unei alte familii din sat cu care are un conflict din cauza unui alt loc de veci.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ