Share

Două dintre proiectele Primăriei Ungheni din perioada 2016-2020 au pus accent pe modernizarea infrastructurii educaționale, astfel că ne așteptam ca anul acesta să fie finalizate lucrările la Școala Bosia și la Școala Primară Coada Stâncii.

Primul dintre aceste proiecte foarte importante pentru comuna Ungheni este modernizarea școlii primare Coada Stâncii. Primăria face eforturi încă din anul 2017  pentru reabilitarea acestui centru de învățare și iată că s-au făcut pasi uriași, școala urmând să fie gata în toamna acestui an.

Citeste si   PRIMUL proiect care configurează un ECOSISTEM PARTICIPATIV pentru rezolvarea PROBLEMELOR orașului

Obiectul contractului îl constituie alocarea unei finanțări din bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației publice în sumă totală de 780.000 de lei pentru realizarea obiectivului de investiții „Reabilitarea și modernizarea Școlii Primare Coada Stâncii, comuna Ungheni, județul Iași”. Toate avizele au fost obținute anul trecut în vară.

„În luna iulie vom demara lucrările privind proiectul Reabilitarea și Modernizarea Școlii Primare Coada Stâncii, comuna Ungheni, județul Iași. Proiectul presupune reabilitarea în totalitate a acestui corp de școală, inclusiv la partea de fundație. După modernizare, școala vă fi dotată cu mobilier nou în totalitate.

Proiectul are o valoare de 780.000 de lei, finanțat prin Programul Național de Dezvoltare II. Noi l-am depus încă din anul 2017 la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. În data de 23 iunie am obținut autorizația de construire pentru această investiție. Preconizăm că în luna noiembrie a acestui an va fi gata”, a declarat primarul Comunei Ungheni, Iulian Marcu.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ