fbpx
vineri, octombrie 23, 2020
Au violat-o și au lăsat-o să MOARĂ pe un câmp

Au violat-o și au lăsat-o să MOARĂ pe un câmp

0
Share

Trei tineri din Vaslui au batjocorit o femeie pe câmp şi au lăsat-o să moară, arestaţi preventiv pentru 30 de zile

Cei trei tineri din Vaslui, de 16, 17, şi 23 de ani, care au luat-o cu forţa pe o femeie dintr-o toaletă şi au dus-o pe marginea unei bălţi, unde au chinuit-o până la moarte, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

Dupa trei zile, niste localnici au dat peste cadavru şi au anunţat, îngroziţi, Poliţia. Răpită din toaletă pe jumătate dezbrăcată şi chinuită până la moarte pe malul bălţii

Citeste si   PLAN de 180 de milioane de EURO în următorii 3 ANI la AEROPORTUL Internațional IAȘI

Trei tineri din Vaslui, cu vârste 16,17 şi 23 de ani, au fost reţinuţi şi apoi arestaţi preventiv pentru 30 de zile, după ce au violat o femeie şi au lăsat-o să moară pe câmp.

Victima, o femeie în vârstă de 49 de ani, din Ghergheleu a fost găsită moartă pe un câmp după ce dispariţia ei a fost sesizată în urmă cu trei zile. Concluziile medico-legale au indicat faptul că femeia a fost violată, fiind lăsată în agonie de cei trei autori.

Citeste si   46.750.000 de LEI de la bugetul NAȚIONAL, pentru un număr de 37.532 RENTIERI

Rudele femeii, îngrozite de fapta celor 3 vasluieni

“Au găsit-o nişte oameni pe un câmp, moartă, dezbracată, cu un ochi scos. Au luat-o din toaletă. Nu trebuia să o omoare, puteau sa o lase in pace, de ce au trebuit să o omoare?”, a spus printre lacrimi o rudă a femeii.

Patroana barului unde s-a dus femeia la toaletă spune că hainele femeii au rămas în baie şi acolo le-a găsit soţul ei, când a venit de dimineaţă, întrebându-se unde a plecat femeia fără haine.

Procurorii criminalişti spun că victima s-a dus la magazinul din sat şi la un moment dat s-a dus la toaletă. În magazin se aflau 3 tineri, de 16, 17 si 23 ani, care au conversat cu victima, iar la un moment dat, tânărul de 23 s-a dus dupa ea. A luat-o cu forta, ramanad hainele acolo, au pus-o in caruta si pe malul unui iaz, au violat-o.

Citeste si   DEZASTRUL PSD IAȘI merge mai departe sub coordonarea lui POPA și STANCIU! În viitorul mandat cei doi ar putea ajunge lângă Gh. NICHITA

Au abandonat-o acolo, victima nu a putut opune rezistenta si nici nu s-a putut deplasa. Cei trei au fost arestaţi preventiv 30 de zile, sub acuzaţiile de viol şi omor.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ