Share

Moldovean contrabandist, reţinut la frontierăPoliţiştii de frontieră botoşăneni au reţinut un cetăţean moldovean care a încercat să introducă în România, peste frontiera verde, 7.500 pachete de ţigări de contrabandă, ce urmau să ajungă pe piaţa neagră din România.https://www.politiadefrontiera.ro/ro/main/i-moldovean-contrabandist-retinut-la-frontiera-9477.html

Közzétette: Poliția de Frontieră Iași – 2017. június 6.

În urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 7.500 pachete tigari, cu timbru de acciză R. Moldova, în valoare totală de 85.325 lei

Poliţiştii de frontieră botoşăneni au reţinut un cetăţean moldovean care a încercat să introducă în România, peste frontiera verde, 7.500 pachete de tigari de contrabandă, ce urmau să ajungă pe piaţa neagră din România.

În data de 04 iunie 2017, în jurul orelor 03.45, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi Prut, acţionând în baza unor informaţii, au observat cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte, pe direcţia localităţii de frontieră Cuzlău, judeţul Botoşani, mai multe persoane care au trecut înot râul Prut dinspre Moldova spre România.

Citeste si   ACCIDENT pe strada MARCHIAN! 2 autoturisme s-au CIOCNIT

La somaţia verbală regulamentară persoanele au abandonat coletele pe care le transportau și s-au deplasat spre malul râului Prut. Polițiștii de frontieră au reușit reținerea cetăţeanului moldovean C.M., în vârstă de 18 ani, iar în imediata apropiere au descoperit şapte colete de diferite dimensiuni, învelite în folie de plastic de culoare neagră.

Citeste si   GCS: Încă 45 de persoane cu COVID-19 au murit; numărul total al deceselor - 4.503

În cauză a fost întocmită lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trecere ilegală a frontierei de stat și contrabandă, potrivit politiadefrontiera.ro.

Poliţiştii de frontieră continuă cercetările împreună cu autoritățile de frontieră ale statului vecin, în vederea stabilirii tuturor persoanelor implicate precum şi a întregii activităţi infracţionale.

La finalizarea cercetărilor la fața locului desfășurate pe teritoriul României, în baza acordurilor incheiate cu Republica Moldova, tânărul a fost predat polițiștilor de frontieră moldoveni.

Citeste si   (P) VIDEO | Cosmin ANDREI, candidatul PSD la Primăria Botoșani: „Botoșaniul va avea mai multe piste pentru bicicliști!”

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ